Verkstad

Verkstad

Du ska alltid få optimal hjälp 


Med lång erfarenhet och ett brett kunnande tar vi oss an det mesta inom entreprenad, jordbruk och skogsbruk. Vi kan sköta service, underhåll och reparation av allt från gräsklippare och grävmaskiner till skogsmaskiner. Det vi lägger störst vikt vid är att vara flexibla. Om du behöver hjälp, även om det är något som inte är vårt huvudområde, löser vi det. Du ska känna att du kan höra av dig till oss och komma in till verkstaden med vad än för problem du har stött på.
 
Våra huvudmärken och samarbeten är John Deere Forestry, Hitachi Construction Equipment, Stihl och Vimek som vi kontinuerligt uppdaterar vår kunskap kring varje säsong. Men vi kan för det mesta hjälpa dig med maskiner och fordon som är av andra märken, så länge det är ett märke vi är bekväma vid. Skulle det vara ett specialmärke som vi inte känner att vi har tillräcklig kunskap kring försöker vi att hjälpa dig vidare till rätt aktör. 

Vi fixar det du behöver


Vi har hela sortimentet från Stihl. Det innefattar bland annat alla typer av röjsågar och motorsågar, vilket gör att vii kan hjälpa dig med skador eller fel på produkter från märket. Med mångårig erfarenhet är alla vår anställda kompetenta inom varierade områden. Det gör att vi alltid har någon som kan hjälpa dig.