Reservdelar

Hög kvalitet och snabb service


När du behöver en reservdel är det skönt att veta vart du kan vända dig. Vi finns bara ett besök eller ett samtal bort, vad det än rör sig om. Vi försöker att lagerhålla ett så brett sortiment som möjligt för att du snabbt ska få tag i det du behöver. När det gäller märkena John Deere, Hitachi, Vimek och Stihl har vi det mesta hos oss. Om det skulle vara en reservdel som vi inte har inne just då får vi hem den inom en till tre dagar.
 
Om det rör sig om andra märken försöker vi att få hem produkter så snart som möjligt eller hittar kompatibla alternativ av högsta standard. När du behöver en reservdel till en maskin eller ett fordon inom entreprenad, jordbruk eller skogsbruk hjälper vi dig.

Verkstad för alla dina besvär

​​​​​​​
Om det rör sig om att du behöver hjälp med underhåll, service eller reparation har vi även vår verkstad. Där tar vi allt om allt som vi är relevant till det vi nämnt ovanför och mer. Genom hög flexibilitet och ett brett kunnande hjälper vi dig med vad du än har stött på för problem. Bara hör av dig till oss eller kom in till verkstaden.