Butiken

Vi täcker dina behov


När du hittar in till vår butik inser du att vi har det mesta av allt. Vi satsar på att ha ett brett sortiment där du aldrig behöver lämna butiken utan att ha hittat det du är ute efter. Om det är något som vi inte har hemma just då försöker vi att lösa det genom att tidseffektivt få hem det. Våra anställda är väl insatta i våra produkter och kan hitta det rätta för att täcka just ditt behov, alltid med ett trevligt bemötande.
 
Du hittar allt från hundmat och verktyg till förbrukningsvaror inom maskin och skogsbruk. Vi tillverkar även och säljer hydraulslang och övriga hydraulikdetaljer till allt du kan tänkas behöva. Om du är ute efter något från märkena Stihl eller Aga finns det hos oss.

Verkstad och reservdelar


Om du är i behov av större reservdelar eller vill ha hjälp med service och reparationer har vi vår verkstad. Här tar vi oss an det mesta inom entreprenad, skogsbruk och jordbruk. Vi försöker genom ett brett kunnande och lång erfarenhet lösa alla dina problem på bästa möjliga sätt. Skulle det vara så att du behöver vår hjälp är det bara att ringa till oss eller komma förbi verkstaden.